Suroviny: 170 g hladké mouky, 50 g cukru, 20 g droždí, 25 g rozpuštěného másla, 1 žloutek, 1 vanilkový cukr, špetka soli, 1 KL citronového aroma, 4 broskve, 80 ml vlažného mléka, Tvarohová náplň: 250 g měkkého tvarohu, 1 vanilkový cukr, 1 PL cukru-krupice, 50 g mandlových lupínků, 50 g kokosu, Na žmolenku: 50 g másla, 2 PL cukru-krupice, 2 Pl hrubé mouky, 50 g rozdrobených mandlových lupínků, 50 g kokosu, Postup Vlažné mléko, trochu cukru a rozdrobené droždí, smíchame a necháme vzejít kvásek. V míse smícháme všechny sypké ingredience, přidáme žloutek, rozpuštěné máslo, kvásek a vše smícháme. Přeneseme na pomoučený vál a vypracujeme hladké, nelepivé těsto. Přendáme do misky, přikryjeme a necháme 1/2 hod. kynout. Dále si připravíme žmolenku. Do misky dáme máslo, cukr, mouku, mandle, kokos a vše řádně promneme. Teď je na řadě tvarohová náplň. Dáme si do misky tvaroh, cukr, kokos, mandlové lupínky a pořádně promícháme. Koláčovou formu vymažeme máslem. Vezmeme těsto a rukama rozprostřeme do formy. Na těsto rozetřeme tvarohovou náplň, poklademe nakrájenými broskvemi. Posypeme žmolenkou a pečeme v troubě vyhřáté na 180°C 30-45 min.