Staňte se našimi fanoušky na:

Dušené vepřové slezinky

Autor receptu: ehm (225 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Slezinky nakrájíme napříč na 2 cm široké proužky.Cibuli pokrájenou na kolečka zpěníme na tuku,přidáme a osmahneme slezinky,zaprášíme moukou,podlijeme vodou,přidáme tymián a dusíme. Měkké slezinky ochutíme solí a prolisovaným česnekem. Podáváme s bramborem nebo rýží.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!