Těsto rozválíme na plát velký 40x30 cm. Rozkrojíme jej na 4 pásy 10 x 30 cm a uložíme na plech. Pečeme v troubě předehřáté na 200 °C asi 40 minut. Po upečení necháme pásy vychladnout. Z mléka, cukru a vanilkového pudinkového prášku uvaříme hustý krém, který necháme za stálého míchání vychladnout. Pak jej rozšleháme robotem a přidáme na kousky nakrájené máslo. Znovu vyšleháme na hladký krém. Krémem potřeme dva díly upečeného korpusu a slepíme je. Povrch potřeme zavařeninou a uložíme do chladničky ztuhnout. Moučkový cukr prosejeme a smícháme s vodou a citronovou šťávou. Mícháme, dokud poleva není hladká a lesklá. Vyjmeme díly korpusu z chladničky a povrch potřeme citronovou polevou. Necháme polevu ztuhnout a nakrájíme korpusy na porce.