Staňte se našimi fanoušky na:

Bůčková omáčka, třeba k těstovinám

Autor receptu: slavuska (138 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
31× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

V kastrolu rozpálíme sádlo, a nadrobno nakrájenou cibuli osmažíme do zlatova. Pak k cibuli přidáme pokrájený bůček, anglickou slaninu(té stačí opravdu trochu, na "ovonění") a žampiony pokrájené na plátky. chvíli opékáme, a pak zalijeme trochou vody, jen aby bylo maso ponořené, osolíme, a vaříme do měkka(cca 45 minut. Pak zahustíme lžící mouky rozmíchané ve vodě, a ještě 10 minut povaříme. Tato omáčka je vynikající k těstovinám

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

david.kruml.1 |26. dubna 2015
paráda, jednoduché a určitě moc dobré. Co nejdřív to uvařím! Odpovědět
Barficka |28. května 2013
vyzkouším Odpovědět
petra.konfrstova |22. května 2013
Dobrota:-))díky za recept!! Odpovědět
LadyAnn |7. května 2013
tak ta bude! Odpovědět
Linda |7. května 2013
zkusím Odpovědět
lucie.s.kopecka |7. května 2013
skvělé, ráda vyzkouším Odpovědět
cesalky |6. května 2013
super recept Odpovědět
suchohribek |6. května 2013
Dala bych si. Odpovědět
water |6. května 2013
zkusím:-) Odpovědět
PetaDomca |6. května 2013
mnam Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!