Staňte se našimi fanoušky na:

Dobře zapečená treska

Autor receptu: Alpenrose (509 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Filé rozdělíme na 8 porcí, pokapeme citronovou šťávou, osolíme a opepříme a necháme trochu rozmrazit. Slaninu pokrájíme na kostičky, oloupané brambory rozkrájíme na plátky. Do nízké zapékací mísy rozložíme slaninu a na ně polovinu rozkrájených brambor, osolíme a opepříme. Pak poklademe porcemi ryby a zakryjeme druhou polovinou brambor, ty také osolíme a opepříme. Troubu předehřejeme na 200°C (horkovzduch na 180°). V mléce rozšleháme hladkou mouku s vejci a cibulí, směsí zalijeme jídlo a posypeme sýrem, pečeme nejméně 45 minut, dokud brambory nezměknou. Zapečenou rybu s bramborami rozdělíme na talíře a posypeme pažitkou. Před podáním můžeme pokapat rozehřátým máslem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Estrella |19. září 2014
like Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!