Staňte se našimi fanoušky na:

Pařížské tyčinky s bílkovou polevou

Autor receptu: Hrabča (510 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
13× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vypracujeme těsto a uděláme z něj delší šišku. Z bílku, šťávy a cukru vyšleháme hustou pěnu. Těsto rozválíme na pás o tloušťce asi 1/2 cm, který potřeme bílkovou pěnou. Nakrájíme tyčinky a pečeme v mírně předehřáté troubě dorůžova.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

yuzum |24. ledna 2014
ukládám :) Odpovědět
lubela |24. řijna 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!