Staňte se našimi fanoušky na:

Sekaná v tukové bláně 2

Autor receptu: miri3 (50 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(9 hlasů)
Ohodnotit recept
66× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Všechny suroviny smícháme dohromady a dobře promícháme. Z hmoty uděláme šišku, kterou zabalíme do tukové blány. Dáme na pekáč, podlijeme troškou vody a dáme do předehřáté trouby na 180°C. Pečeme dočervena 35 - 40 minut. Během pečení poléváme výpekem a podlijeme troškou vody, pokud se vypařila.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

FOTOrecepty |15. května 2013
Moc zajímavé, doporučuji. Odpovědět
zuzi |13. května 2013
vyzkouším Odpovědět
katy9 |13. května 2013
dobrota Odpovědět
sarka.tuslova |5. května 2013
Vypadá to krásně :) Odpovědět
Uzzi1 |3. května 2013
pěkné Odpovědět
Victor |27. dubna 2013
Ne tuková blána nýbrž,jelikož,ponevač,BRÁNICE,ňam je je krása! Odpovědět
roxana-zdena |26. dubna 2013
To jsem ještě neslyšela, no zkusit to mohu. Odpovědět
Konato |17. dubna 2013
Vypadá to velmi pěkně. Kde se dá sehnat ta tuková blána, nebo se udělá. Slyším to poprvé. Odpovědět
šupina73|6. května 2013
zkusím,ukládám Odpovědět
bobajs|29. dubna 2013
Prodává se v řeznictví....stejně jako i střeva apod., aspoň to tak dřív bývalo, co si pamatuji... :) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!