Klobouky hřibů nakrájíme na malé tenké plátky, nohy nastrouháme na struhadle s většími oky. Na pánev dáme trochu oleje a takto připravené houby na něm krátce orestujeme. Maso nakrájíme na plátky, lehce naklepeme, osolíme, posypeme kořením a na trošce oleje z obou dvou stran opečeme. Maso i s výpekem dáme do tlakového hrnce, podlijeme vývarem, tak aby maso bylo ponořené, přidáme orestované houby, podle chuti dosolíme a hrnec přikryjeme poklicí. Dusíme doměkka asi 25 minut od bodu varu. Maso vytáhneme na talíř, přidáme zbytek vývaru, uvedeme do varu a zahustíme moukou, kterou jme rozmíchali v trošce vody. Za stálého míchání krátce povaříme a maso vložíme zpět do šťávy. Podáváme s rýží nebo těstovinami a zeleninou.