Staňte se našimi fanoušky na:

Zapečený platýz po švédsku

Autor receptu: Trrri (51 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Použijte filety z nějaké bílé ryby, v originále platýz, ale dá se použít i treska nebo jiná ryba. Pokud jsou mražené, dejte je na chvilku do horké trouby, aby z nich vytekla přebytečná voda. Osolte, opepřete a dejte do zapékací misky. V míse smíchejte zakysanou smetanu, strouhaný sýr a nakrájené bylinky - petrželka, pažitka a nakrájený pórek - vše nadrobno. Směs dejte na rybu a dejte tak na 20 min zapéct. Připravte si krevety a dejte je k rybě zapéct navrch ještě tak na posledních 5 min. Podávejte s curry rýží.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Hrabča |22. května 2013
dobré Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!