Papriky a mrkev nakrájejte na tenké nudličky, cuketu na kolečka. Kapie testujte se špetkou soli na oleji při vysoké teplotě asi 10 minut, často míchejte. Pak ji z pánve vyberte a odložte stranou. V oleji po paprice osmahněte cukety se špetkou soli. Vyndejte je z pánve a také dejte stranou. Papírovou utěrkou z pánve olej vytřete a dejte do ní máslo, mrkev, víno, osolte a duste až se tekutina odpaří a mrkev změkne. Mrkev odložte stranou. na čistém, mírně pomoučeném vále vyválejte těsto a vyložte vymaštěnou formu s okraji aspoň 2,5 cm vysokými. Těsto propíchejte vidličkou, pokryjte alobalem, zatěžkejte fazolemi a pečte 35 minut na 190°C, odstraňte alobal i fazole a pečte ještě 10 minut. těsto obložte zeleninou a podávejte jako předkrm nebo s mísou čerstvých sýrů jako lehké hlavní jídlo.