Staňte se našimi fanoušky na:

12 velikonočních pomazánek :-)

Autor receptu: Alpenrose (509 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Množství ingrediencí je počítáno vždy na naplnění jedné prázdné skořápky. Pomazánky připravujeme smícháním uvedených surovin (nebo mixováním - pokud je uvedeno u receptu). BYLINKOVÁ 1 vejce natvrdo nasekané nadrobno, 1 lžička nasekané jarní cibulky, 1 lžička nasekané petrželky, 1 lžička nadrobno nakrájené pažitky, 1 lžička majonézy, sůl podle chuti PAŽITKOVÁ 1 rozetřený uvařený žloutek, 1 lžíce majonézy, 1/2 rozmačkaného stroužku česneku, 1 lžička nadrobno nakrájené pažitky, sůl podle chuti TUŇÁKOVÁ 1 vejce natvrdo nasekané nadrobno, 4 nasekané kapary, 1 lžička drceného tuňáka z konzervy, 1 lžička zakysané smetany, 1 lžička nadrobno nakrájené pažitky, sůl podle potřeby ITALSKÁ 1 vejce natvrdo nasekané nadrobno, 4 nasekané lístky čerstvé bazalky, 1 lžíce olivového oleje, několik rozdrcených piniových oříšků, 1/2 rozmačkaného stroužku česneku, sůl podle potřeby SARDINKOVÁ 1 vejce natvrdo nasekané nadrobno, 1 vykostěna sardinka z konzervy, 1 lžička hořčice, sůl SÝROVÁ 1 vejce natvrdo nasekané nadrobno, 1 lžíce rozmačkané nivy, 2 lžičky zakysané smetany, 1/4 červené papriky nakrájené nadrobno, sůl podle potřeby LOSOSOVÁ 1 vejce natvrdo, 1 plátek uzeného lososa nasekaný, 1 lžíce bílého jogurtu, 1/2 jarní cibulky nakrájené nadrobno, sůl podle chuti ŠUNKOVÁ 1 vejce natvrdo nasekané nadrobno, 1/2 plátku šunky nakrájené na kousky, 1 lžička majonézy, 1 lžička nadrobno nakrájené pažitky, mletý pepř, sůl podle chuti PIKANTNÍ 1 vejce natvrdo, rozmačkaná půlka ančovičky, 1 lžička bílého jogurtu, 1 malá kyselá okurka nasekaná nadrobno, sůl podle potřeby OLIVOVÁ 1 vejce natvrdo, 3 zelené olivy bez pecek, snítka petržele, sůl - VŠE ROZMIXOVAT CIBULKOVÁ 1 rozetřený uvařený žloutek, 2 lžičky zakysané smetany, 1 lžička nadrobno nasekané jarní cibulky, 1 lžička červeného kaviáru, sůl podle potřeby KAVIÁROVÁ 1 vejce natvrdo nasekané nahrubo, 1 lžička černého kaviáru, 1 lžička citronové šťávy, sůl

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

sosik |31. března 2015
Dobra inspirace Odpovědět
Polda |17. března 2015
ukládám Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!