JADRANSKÉ TOPINKY 1 : 200 g vepřové kýty, sůl, pepř, cibule, plnotučná hořčice, kečup, 4 krajíčky chleba, eidam Kýtu nakrájíme na nudličky, na oleji orestujeme, přidáme nakrájenou cibulku, osolíme, opepříme, přidáme hořčici, kečup namažeme na topinky, posypeme strouhaným sýrem a ozdobíme kapií nebo petrželkou.
JADRANSKÉ TOPINKY 2 : vepřová kýta 200 g, cibule 1 ks, hořčice plnotučná, sůl, pepř, olej, kečup, česnek, sýr na strouhání. Kýtu nakrájíme na nudličky, orestujeme na oleji spolu s nakrájenou cibulkou, osolíme opepříme, přidáme rozmačkaný česnek, kečup a hořčici plnotučnou. Hotové namažeme na topinky a posypeme strouhaným sýrem a můžeme ozdobit kapií a petrželkou.