1/ MOZZARELOVÁ NÁPLŇ S PINIEMI V pánvi nasucho opražit 2 lžíce pinií, 50g mozzarelly nakrájet nadrobno a smíchat s piniemi, 1 lžící sterilovaného pesta a 3 lžícemi parmazánu. 2/ HOUBOVÁ NÁPLŇ 30g směsi hub (např. žampiony,lišky,hřiby) neomývat, pouze otřít vlhkou utěrkou, očistit a nakrájet (Nejsou-li po ruce čerstvé houby, je možné použít i konzervované. Slít nálev a plodnice pokrájet). 1 šalotku nadrobno nakrájet a nechat zesklovatět na 2 lžících rozehřátého másla. Pak přidat houby a dusit tak dlouho, dokud se neodpaří tekutina. Zaprášit lžičkou mouky a osmahnout. 1 vejce rozšlehat se 2 lžícemi smetany a přidat 100g nakrájené šunky, přidat k houbám, prohřát a nechat ztuhnout. Vmíchat 1 lžíci drobně usekané petrželky, náplň podle chuti osolit a opepřit. 3/ SÝROVO-OŘÍŠKOVÁ NÁPLŇ Smíchat 1 žloutek, 1 celé vejce, 150g libovolného smetanového čerstvého sýra, 30g strouhaného ementálu, 50g sekaných vlašských ořechů, 4 lžíce máty a 2 lžíce jemně umleté strouhanky. Náplň osolit a opepřit, před plněním nechat asi 15 minut rozležet. NÁPLNĚ JSOU POČÍTÁNY VŽDY NA 350G NUDLOVÉHO TĚSTA - VIZ PANSOOTI.