1. DEN - SALÁT S MANDARINKAMI Smícháme 50g kysaného zelí s dílky 1 mandarinky a nasekaným koprem. Zahřejeme 1 lžíci pomerančového džusu, lžičku rozinek a medu, osolíme a salát zálivkou přelijeme. 2. DEN - RAJČATOVÝ SALÁT Na plátky nakrájíme 2 malá rajčata a 1 jarní cibulku, rozložíme je na talířek a podle chuti osolíme i opepříme. Na zálivku smícháme po lžičce octa a hořčice, a rozředíme lžící zeleninového vývaru. 3. DEN - POCHOUTKA Z MRKVE Oloupeme a nahrubo nastrouháme 1 mrkev, 1 jablko a oboje promícháme s 1 lžící netučného jogurtu. Můžeme zakapat citronovou šťávou. 4. DEN - ZELNÝ SALÁT Bílé hlávkové zelí (100g) nakrájíme na proužky a zalijeme dresinkem připraveným z vody, soli a octa. 5. DEN - TZATZIKI Smícháme 100g nastrouhané salátové okurky s 50g nízkotučného jogurtu, ochutíme prolisovaným česnekem, solí, čerstvě vymačkanou citronovou šťávou a nasekaným koprem. Dáme vychladit.