BERMUDA ROSE = aperitiv 4 cl ginu, 1 BL Apricot Brandy, 2 střiky grenadiny, 1 cl citronové šťávy Všechny přísady protřepat v šejkru s ledem a procedit do koktejlové sklenky. VALENCIA = ovocný koktejl 2 cl Apricot Brandy, 2 cl pomerančové šťávy, šampaňské na dolití, 1 koktejlová třešeň Všechny přísady kromě šampaňského protřepat v šejkru s ledem a procedit do sektové sklenky. Dolít šampaňským. Do sklenky vložit koktejlovou třešeň nabodnutou na jehle. HABERFIELD = aperitiv 4 cl ginu, 1 cl Vermouthu dry, 1 cl citronové šťávy Všechny přísady důkladně protřepat v šejkru s ledem a procedit do koktejlové sklenky TAKE FIVE = short drink 3 cl ginu, 2 cl cukrového sirupu, 3 cl citronové šťávy, 1 cl pomerančové šťávy, 1 cl grenadinového sirupu, 1 plátek limety Všechny přísady protřepat v šejkru s ledem a procedit do koktejlové sklenky. Na její okraj dát plátek limety. FRANCOIS BISE = aperitiv 1 lžička rozmixovaných malin, šampaňské na dolití Do sklenky vložíme maliny a dolijeme je šampaňským. SEVEN SEA = long drink 2 cl ginu, 4 cl Pisang Ambon, 1 střik Creme de Banane, tonik na dolití, 1 koktejlová třešeň Přísady promíchat ve sklenici na long drink s kostkami ledu. Do sklenky vložit třešeň a drink servírovat s míchací tyčinkou.