Staňte se našimi fanoušky na:

Adamovo žebro

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
25× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Plátky masa naklepe, osolíme a na pánvi na oleji opečeme po obou stranách, pak přendáme do pekáčku. Ve výpeku zpěníme nakrájenou cibuli a zalijeme ji asi 100 ml vody, vmícháme hořčici a celý pepř - omáčku přelijeme do pekáčku k masu. Pečeme v troubě vyhřáté ne 180° asi 15 minut. Žebírka vyjmeme, šťávu vydusíme a zaprášíme moukou, krátce ji orestujeme a za stálého míchání přilijeme mléko, bílé víno, 50 ml vody a omáčku krátce povaříme. Na másle podusíme nakrájené houby a kopr, povaříme v omáčce. Nakonec přilijeme smetanu a dochutíme octem, solí a cukrem. Žebro přelijeme omáčkou a podáváme s brambory.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

klara4 |12. června 2016
super Odpovědět
mochomůrka |31. řijna 2014
mnam mnam Odpovědět
Rena.KI |17. července 2014
super 1*** Odpovědět
Rena.KI |13. května 2014
To je luxusní !!! Odpovědět
yuzum |17. ledna 2014
ukládám :) Odpovědět
Michele |7. září 2013
uloženo, vypadá to dobře! :) Odpovědět
Hrabča |6. srpna 2013
výborné Odpovědět
Rentiér1946 |5. srpna 2013
1+++ Odpovědět
Semyaza |14. května 2013
super Odpovědět
simm |7. května 2013
Vypadá to zajímavě. :) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!