Ve vyšší míse smícháme mouku, sůl, cukr, vejce a rozdrobené droždí. Pomalu zapracujeme vychladlé rozpuštěné máslo, postupně přidáváme také nahřáté mléko. Těsto by mělo být vláčné, hladké a nesmí se lepit na stěny mísy. Poprášíme je moukou a pod utěrkou necháme na teple kynout asi 40 minut. V misce promícháme med, marmeládu se špetkou skořice, a aby se směs lépe roztírala, prohřejeme ji na mírném ohni. Těsto na pomoučeném válu rozválíme na obdélník. Plát těsta potřeme nejdřív medovou směsí, pak kůru z pomeranče naškrábeme na nudličky a posypeme jimi těsto, které pevně svineme. Roládu pak nakrájíme na 5 cm široké šneky. Dno vymazané dortové formy vyložíme pečícím papírem a naskládáme do ní nastojato šneky. Měly by mezi nimi zůstat malé mezery. Necháme ještě asi 20 minut kynout. Koláč potřeme směsí rozehřátého medu s máslem a pečeme asi 50 minut na 165°C. Upečený nakonec posypeme pomerančovými nudličkami a můžeme ozdobit mátou nebo meduňkou.