Staňte se našimi fanoušky na:

Ahasverovy fazolky s klobáskou

Autor receptu: Ahasver (505 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Z očištěných fazolek odkrojíme stonky, lusky nakrájíme a přidáme rozmarýn, zalijeme vroucí vodou, osolíme a vaříme asi 15 minut. Slijeme nálev z kukuřice a necháme okapat. Toastový chléb nakrájíme na kostičky, česnek utřeme. V pánvi rozpustíme máslo, přidáme česnek a chleba, opečeme dozlatova. Nakrájíme klobásu a cibuli, tu osmahneme na oleji a přidáme klobásu, opečeme. Slijeme hotové fazolky a s kukuřicí je přidáme ke klobáse. Všechno ještě asi 5 minut opékáme. Osolíme, opepříme a na konec posypeme dozlatova opečenými krutony. Místo krutonů můžeme udělat a přidat k fazolkám ztracené vejce.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!