Staňte se našimi fanoušky na:

Alenčin rebarborový moučník

Autor receptu: Juana (18 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Z mouky, tuku, vajec, cukru, mléka a kypřícího prášku vypracujeme na vále těsto, které necháme v chladu odležet. Náplň si připravíme tak, že rebarboru omyjeme, oloupeme, nakrájíme na špalíčky o velikosti 2 cm, přelijeme horkou vodou a necháme okapat. Na suché pánvi mírně osmažíme strouhanku. Těsto rozdělíme na dva díly. Na plech položíme jednu placku, posypeme ji osmahnutou strouhankou, na ni rozložíme okapanou rebarboru, posypeme ji cukrem, skořicí a rozinkami. Přikryjeme druhou plackou a upečeme

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

lvodakova |4. srpna 2013
už se těším až to vyzkoušíme :) Odpovědět
E- |30. července 2013
rebarboru doma mám Odpovědět
E- |30. července 2013
uloženo Odpovědět
wieruska |26. července 2013
dobré Odpovědět
tepito |25. července 2013
pod rebarboru dávám vždy tvaroh... Odpovědět
q |25. července 2013
dobrota Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!