Staňte se našimi fanoušky na:

Aljašská treska s kořením

Autor receptu: Šuldeska (103 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
9× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Tresku nerozmazujeme, omyjeme, osolíme, mírně opepříme a posypeme kořením na ryby. Na pánvi rozpálíme máslo a položíme na něj tresku. Krátce opečeme a hned podáváme. Ozdobíme zeleninou a podáváme s bramborem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |27. září 2014
1+++ Odpovědět
petra.stefanova.7 |1. června 2013
recept vypadá zajímavě, ráda vyzkouším Odpovědět
Jan |30. května 2013
1* vyzkouším :-) Odpovědět
Konato |24. května 2013
Tresku mám rád. Odpovědět
katy9 |23. května 2013
vyzkouším Odpovědět
dajul |9. května 2013
to bude dobrota Odpovědět
Lucie10 |3. května 2013
vyzkouším Odpovědět
renda9 |31. března 2013
vyzkouším Odpovědět
Januse |31. března 2013
ryby mám ráda a toto je jednoduché určitě zkusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!