Staňte se našimi fanoušky na:

Aljašská treska

Autor receptu: Maruška (380 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
24× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Filet z tresky s kůží osolíme, opepříme a posypeme tymiánem. Na rozpálenou pánev dáme pečicí papír a olivový olej. Do pánve na pečicí papír vložíme filet tresky kůží dolů a opečeme. Pak rybu přemístíme na plech, přidáme lžíci másla a dopékáme v troubě při 200 °C asi 10 minut. Mezitím na pánvi zesklovatíme cibulku, vložíme na ni na větší kusy nakrájeného ledového salátu. Osolíme, opepříme a ochutíme posekaným česnekem. Salát rozdělíme na talíře. Do pánve vložíme cherry rajčata nakrájená na poloviny a ochutíme je solí, pepřem a tymiánem. Poté je přidáme k orestovanému salátu. Do pánve vlijeme balzámový ocet. Zahřejeme ho a vmícháme do něj máslo. Opečenou rybu rozdělíme na talíře k ledovému salátu s rajčaty a přelijeme ji balzamikovou omáčkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Janka D. |24. března 2013
vyskusam Odpovědět
giorgio.trantina |15. řijna 2012
Moc dobrý, teď jsem to sněd! Odpovědět
najamilik|11. května 2013
super Odpovědět
Aloho Mora|24. řijna 2012
Ryby moc nemusim, ale tohle je chutovka. Doporucil bych na zaver ochutit jeste citronem Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!