Banány oloupu, a pokrájím, co banán to šest kousků. Vymačkám citron a promíchám s decinkou rumu a několika špetkami chilli. Do takto připravené marinády vložím ovoce a nechám natáhnout minimálně na 2 hodiny. Mezitím se velmi zvolna věnuji rumu a četbě filosofické literatury (Kant, Marx, Tomáš Akvinský). V momentě, kdy zjistím, že mi rum chutná více než zmínění klasici, přejdu k dalšímu kroku přípravy. Plech vyložím pečícím papírem nebo alobalem, který ovšem poolejuji. Plátky bůčku potřu ostrým kečupem a obalím v nich kousky banánu. (Do kečupu možno přidat i lžičku medu promísit a potřít). Ovoce uložím na plech a peču ve vyhřáté troubě na cca 230° stupňů Celsiových zhruba 15 minut, než bůček začne být příjemně křupavoučký. Přeložím na tác, posypu nasekanou petrželkou a ještě lehce popráším chilli.