Staňte se našimi fanoušky na:

Alsaský cibulový koláč

Autor receptu: yuzum (768 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
9× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Připravíme těsto na korpus a vyválíme je na tenkou placku o trochu větší než pečicí plech. Pak těsto přeložíme na plech a z přebytku vytvoříme ozdobný zesílený okraj. Potřeme kysanou smetanou rozmíchanou se lžičkou mouky a ochucenou provensálskými bylinkami nebo pizza kořením, solí a pepřem. Pokryjeme cibulí pokrájenou na tenoučké kroužky a slaninou, posypeme strouhaným sýrem a asi 20 - 25 minut pečeme při teplotě 250°C, až je okraj světlehnědý.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!