Staňte se našimi fanoušky na:

Alžírská káva jak jí dělá Čenda

Autor receptu: Hrabča (510 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Horkou překapávanou kávu (ze 7g mleté kávy) nalijeme do vyhřátého šálku, ozdobíme čepicí šlehačky a navrch velmi opatrně nakapeme teplý vaječný koňak. Osladíme podle své chuti a ihned podáváme, aby šlehačka neklesla.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

klara4 |12. června 2016
vyzkouším Odpovědět
janča88|8. prosince 2013
1+ Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!