Staňte se našimi fanoušky na:

Americké chilli, pravý recept slečny z Tennessee

Autor receptu: Annett (49 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1. K předem uvařeným fazolkám přidáme mleté maso, nakrájený pórek, okořením, opeříme, přidáme 1 celou chilli papričku, trošku podlijeme a dusíme 10 minut. Přidáme na zahuštění pouze 1 malou lžičku žitné mouky (kvůli štíhlé linii nedávám pšeničnou) a parmazán nám omáčku dokonale dohustí, dusíme do zahuštění a doměkka cca ještě 10 - 15 minut. Stále mícháme, aby se nám zahuštěná omáčka sýrem nepřipálila. Pokud chcete ušetřit, můžete místo parmazánu dát eidam, ale to už není ono. 2. Podává se s kukuřičnými keksy, v ČR s pečivem. Dobrou chuť.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

klara4 |12. června 2016
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!