Staňte se našimi fanoušky na:

Americký biftek

Autor receptu: Maruška (380 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
46× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Bifteky odblaníme a upravíme do původního tvaru, potřeme česnekem, pokapeme olejem a necháme chvíli odležet. Vejce postupně vyklepneme do vyšší vrstvy oleje, usmažíme (asi 4 minuty) a vyjmeme. Bifteky osušíme, potřeme olejem, vložíme do rozehřátého oleje na rošt potřený olejem a grilujeme asi 5 minut, pak je obrátíme, potřeme olejem a grilujeme stejnou dobu. Kečup nahřejeme, plátky slaniny nakrojíme na straně bez kůže hlubokými zářezy a při dopékání bifteků je pečeme také na grilu. Měkké bifteky osolíme, přeložíme na talíře, poklademe vejci, přelijeme nahřátým kečupem a ozdobíme hřebínky slaniny. Podáváme se smaženými bramborovými hranolky nebo s opékanými brambory.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Lucie 9 |6. února 2014
prosím jeden na talíř :-) Odpovědět
kote19 |26. června 2013
vyzkouším Odpovědět
Mona22 |7. června 2013
vyzkuším Odpovědět
Michi |4. června 2013
like Odpovědět
beaa |16. května 2013
ukladam Odpovědět
dagmar.gebauerova.9 |13. května 2013
vypadá lákavě Odpovědět
junkie09 |11. května 2013
sbíhají se mi sliny:-) Odpovědět
dagos |9. května 2013
určitě vyzkouším, dávám do oblíbených :-) Odpovědět
Hoban |6. května 2013
ukládám Odpovědět
vondrys |5. května 2013
mnam :) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!