Moje domácí moravanka
100
7
10
1. TIP: 450g brambor, 2 vejce, 120g bílého jogurtu, 65g kyselé okurky, 70g cibule, 30g hořčice Brambory uvařit ve slupce nechat vychladnout a oloupat. Pokrájet, zamíchat k nim ostatní ingredience (jogurt, hořčici, pokrájené okurky, vajíčka, cibulku). Okořenit podle chuti. Vychladit a můžeme podávat. 2. TIP: 1 kg brambor, 4 nakládané okurky, 2 lžíce hořčice, 1 cibule, 1 lžíce oleje, sůl, cukr, 1dl vody, 2 lžíce octa Nakrájet uvařené, oloupané a vychladlé brambory, smíchat s nakrájenou okurkou, solí a hořčicí, zakápnout olejem. Krátce svařit vodu s nakrájenou cibulí, octem a cukrem - přelít brambory, zamíchat a nechat v chladu odležet.