Staňte se našimi fanoušky na:

Ačokča v nálevu

Autor receptu: katy9 (50 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(3 hlasy)
Ohodnotit recept
34× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Do hrnce dáme vodu a uvedeme do varu. Přidáme cukr, ocet, Deko, sacharin a povaříme asi 3 minuty od bodu varu, necháme vychladnout. Do sklenic dáme kousek kopru, kolečko cibule a 2 kolečka mrkve. Naskládáme umytou a očištěnou ačokču a zalijeme uvařeným nálevem, zavíčkujeme, sklenice naskládáme do zavařovacího hrnce a nalijeme vodu do poloviny sklenic. Přikryjeme poklicí a sterilujeme 15 minut od bodu varu. Podáváme jako přílohu k různě upravenému masu nebo jen tak jako chuťovku.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

jola |11. června 2013
1+++ Odpovědět
pavlinf |3. června 2013
zajímavé Odpovědět
lucka9 |30. května 2013
máme rádi Odpovědět
ladunka |26. května 2013
výborné a u nás chutná jenom mě Odpovědět
Zůz |25. května 2013
Docela se stydím, ale ačokča slyším poprvé.. Odpovědět
david.kruml.1 |25. května 2013
tchán to pěstoval a moc mi to chutnalo i sirové Odpovědět
eviti |24. května 2013
Šuldeska ačokča je fajn, my jsme ji zavařovali někdy před léty když zrovna nebyly okurky. JInak se hodí i jen tak jako chuťovka na oblohu talíře. Odpovědět
lucikpucik |24. května 2013
ačokču jsme taky měli, škoda že už nemáme Odpovědět
betka |24. května 2013
vyzkouším Odpovědět
Šuldeska |24. května 2013
To je zajímavé, nikdy jsem o těchto plodech neslyšela. OK jako příloha. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!