Staňte se našimi fanoušky na:

Adamova krkovička

Autor receptu: hana.molcarova (169 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso nakrájíme na silnější plátky a lehce naklepeme. Z obou stran posypeme kořením. Pekáč vytřeme olejem. Oloupanou cibuli nakrájíme na hrubší čtvrtkolečka a vysteleme jí dno pekáče. Na pánvi zahřejeme trošku oleje a maso z obou stran krátce prudce opečeme. Opečené kousky masa naskládáme do pekáče na cibuli. Tuk z pánve nalijeme na maso v pekáči, podlijeme pivem, přiklopíme pokličkou a pečeme do změknutí masa. Během pečení občas přelijeme vypečenou šťávou. Chvíli před koncem pečení necháme odkryté. Podáváme se šťouchanými bramborami a zeleninovým salátem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |27. září 2014
1+++ Odpovědět
ohen |4. července 2013
zkusím Odpovědět
tepito |8. května 2013
vyzkouším Odpovědět
Najinka|17. května 2013
super Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!