Z mouky, tuku, cukru a mletých ořechů vypracujeme těsto, které necháme v chladu 2 hodiny odpočinout. Potom kousky těsta (48ks) namáčíme v hrubé mouce a vtlačujeme je do formiček, vytvoříme tak půlku ořechu. Uprostřed těsta vytlačíme prsty důlek. Pečeme v troubě předehřáté na 185°C přibližně 10 minut. Ještě teplé ořechy vyklopíme z formiček. Do 24 kusů takto připravených ořechů vložíme po 2 lentilkách. Okraje zbylých ořechů potřeme čokoládovou polevou, dvojice ořechů přiložíme k sobě a spojíme. Po zatuhnutí některé můžeme namočit do čokoládové polevy. Ořechy převážeme stužkou, kterou k sobě spojíme samolepící etiketou s číslem od 1 do 24. Část těsta můžeme obarvit prosátým kakaovým práškem a upečeme i tmavé ořechy.