Staňte se našimi fanoušky na:

Aljašská treska

Autor receptu: Maruška (380 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
24× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Filet z tresky s kůží osolíme, opepříme a posypeme tymiánem. Na rozpálenou pánev dáme pečicí papír a olivový olej. Do pánve na pečicí papír vložíme filet tresky kůží dolů a opečeme. Pak rybu přemístíme na plech, přidáme lžíci másla a dopékáme v troubě při 200 °C asi 10 minut. Mezitím na pánvi zesklovatíme cibulku, vložíme na ni na větší kusy nakrájeného ledového salátu. Osolíme, opepříme a ochutíme posekaným česnekem. Salát rozdělíme na talíře. Do pánve vložíme cherry rajčata nakrájená na poloviny a ochutíme je solí, pepřem a tymiánem. Poté je přidáme k orestovanému salátu. Do pánve vlijeme balzámový ocet. Zahřejeme ho a vmícháme do něj máslo. Opečenou rybu rozdělíme na talíře k ledovému salátu s rajčaty a přelijeme ji balzamikovou omáčkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Annett |20. listopadu 2014
miluji tresku 1++ Odpovědět
Klára 3 |19. ledna 2014
ukládám :-D Odpovědět
Peggy89 |27. listopadu 2013
zkusím Odpovědět
pajunc |26. listopadu 2013
to bude velká dobrota! ukládám :-) Odpovědět
Lenny |19. června 2013
recept mě zaujal,vyzkouším Odpovědět
dagmar.vrbicka |6. června 2013
vyzkoušíme Odpovědět
Januse |30. května 2013
vyzkoušeno, doporučuji Odpovědět
chanahd |8. května 2013
Ryby mám ráda. Vyzkouším. Odpovědět
Lucie10 |3. května 2013
super Odpovědět
Lucie10 |3. května 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!