Staňte se našimi fanoušky na:

Aljašská treska v alobalu

Autor receptu: šebi72 (31 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Nízkokalorické
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Uvařené brambory ve slupce oloupeme a nakrájíme na kolečka. Nachystáme si alobal. Na alobal naklademe brambory,pak filety z ryby, nakrájenou zeleninu a bylinky. Na závěr zakapeme citronem,poklademe plátky másla,dosolíme,dopepříme. Pevně zavineme,dáme do pekáče,podlijeme vodou a pečeme v troubě asi 30 minut.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!