Staňte se našimi fanoušky na:

Amur na víně

Autor receptu: Alice.palice (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: Nízkokalorické
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Rybu nakrájíme na porce, osolíme a necháme asi hodinu odležet. Přelijeme ji vínem a necháme ještě další půl hodiny odležet (marinovat). Osolíme, opepříme, přidáme citronovou šťávu a bobkové listy a rybu uvaříme doměkka. Podáváme s vařenou rýží.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |24. září 2014
ukládám Odpovědět
Lenny |21. června 2013
rybička mnam Odpovědět
Lucie10 |3. května 2013
super Odpovědět
planeta |14. prosince 2012
dobré, vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!