Staňte se našimi fanoušky na:

Andělská žebra Horkkyho

Autor receptu: li33 (108 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
17× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

MARINÁDA: 3lžíce medu,2lžíce oleje,1 lžíce sojové omáčky,1 lžička worčestr.omáčky,2 lžičky grilovacího koření,1 lžička kremžské hořčice,2 lžičky pepř,1 lžička soli,5 str.česneku,1 citron. Žebra necháme přez noc marinovat poté grilujeme nejlépe venku s přáteli nebo pečeme v troubě během pečení potíráme marinádou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |24. září 2014
zajímavé zkusím Odpovědět
Klára 3 |22. ledna 2014
vyzkouším :-D Odpovědět
Victor |28. řijna 2013
Ok 1** Odpovědět
olma |15. června 2013
dobrota Odpovědět
betka |3. června 2013
vyzkouším Odpovědět
liza |3. června 2013
dobrota Odpovědět
OKO|15. řijna 2014
Dnes jsme měli na oběd v "závodní jídelně". Výborné. Odpovědět
bresta|5. dubna 2013
To vypadá velmi dobře.Nemám moc v oblibě marinády s medem,ale tohle asi vyzkouším.Už jsem uložila do oblíbených Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!