Staňte se našimi fanoušky na:

Anetčina houbová polévka s fazolkami a kapáním

Autor receptu: Annett (49 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1. Do předem uvařeného kuřecího vývaru přidáme čerstvé nebo sušené (cca 5 minut předem namočené) houby. Vaříme cca 15 minut. 2. Přidáme předem uvařené fazolky (mohou být i z plechovky, ale není nad "domácky" čerstvě uvařené), přidáme domácí drobení do polévky a máme hotovo. Polévka je hustá, přestože není zahuštěná. DOBROU CHUŤ.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |7. listopadu 2014
houby to je moje 1+++ Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!