Staňte se našimi fanoušky na:

Antipasto volente

Autor receptu: Malcher (30 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Na velkou mísu upravíme do skupin kousky tuňáka, sardinek, ančoviček, krevety, šunku, mozzarellu, artyčoky a fíky. Vždy 2-3 výhonky chřestu zabalíme do plátku uzeného lososa a závitky upravíme na mísu. Všechny suroviny opepříme, podle chuti přisolíme a pokapeme olivovým olejem. Jídlo doplníme černými olivami a klínky citronu a podáváme nebo přikryjeme potravinářskou fólií a dáme do ledničky. Před podáváním však necháme chvíli stát v pokojové teplotě.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!