Silikonové formičky na led nebo čokoládu vymažeme rozpuštěnou mléčnou čokoládou, necháme důkladně ztuhnout, mezitím si připravíme náplň z koupené arašídové pomazánky a rozemleté tatranky, pochopitelně lze použít i jakoukoli jinou oplatku s arašídovou příchutí. Ochutnáme, případně můžeme dosladit - arašídový krém bývá málo sladký, ale většinou to ta tatranka spraví. Konzistence náplně by měla být taková, aby z ní šly tvořit malé hrudky, které položíme do formiček na mléčnou čokoládu. Zploštíme prstem, tak, aby nekoukala z formičky ven a opět necháme v lednici ztuhnout. Nakonec zalijeme mléčnou čokoládou, opatrně s formou ťukneme o stůl, aby se čokoláda pěkně urovnala, rozlila po celé formičce a hlavně aby utekly případné vzduchové bubliny. Necháme zatuhnout, pak opatrně vyjmeme a vložíme do papírových košíčků.