Staňte se našimi fanoušky na:

Arménská chuťovka

Autor receptu: Maty (520 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso omyjeme, nakrájíme na menší kousky a osolíme. Pak dáme do hrnce a zalijeme vodou, aby bylo celé ponořené, vaříme doměkka.Hrachovou mouku rozmícháme s trochou studené vody, přivedeme k varu a přidáme nakrájené brambory, vaříme doměkka. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno, necháme orestovat dozlatova. Přidáme na kostičky nakrájená jablka, rajčatový protlak a promícháme. Vložíme do polévky a přivedeme k varu. Dochutíme solí a před podáváním posypeme nasekanou petrželovou natí.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!