Staňte se našimi fanoušky na:

Avgolemono (polévka s citrónem)

Autor receptu: Milena64 (476 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
9× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Uvaříme klasickou kuřecí polévku. Do vařící polévky dáme vařit omytou rýži a na mírném ohni vaříme asi 15-20 minut. Vejce ušleháme a za stálého míchání k nim doléváme citrónovou šťávu. Odlijeme si asi 1/2 l polévky, tu ohřejeme a do vařící polévky vmícháme pomalu vejce s citrónem a poté vše pomalu vmícháme do zbytku polévky. Polévku ohřejeme. Hotovou polévku osolíme a opepříme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |12. řijna 2014
1+++ Odpovědět
Penelope |22. listopadu 2013
zajímavý recept Odpovědět
milmach |17. června 2013
neznám Odpovědět
Mona22 |2. června 2013
určitě vyzkouším :) Odpovědět
pantik|17. listopadu 2014
Kuřecí polévku děláme běžně ale s tím citronem to musí být dobré. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!