Staňte se našimi fanoušky na:

Avokádová majonéza

Autor receptu: Kačka2 (70 receptů)

Avokádová majonéza je zdravější a vhodná i pro vegany. Skvělá je v sendvičích, v burgerech, do letního bramborového salátu, při grilování nebo třeba na pečenou zeleninu.

Množství: cca 200 ml
Obtížnost: Snadné
Příprava: 10 min.
Vaření: neuvedeno
Speciální kritéria: Veganské
Vegetariánské
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

  1. Ujistěte se, že všechny přísady mají pokojovou teplotu, jinak by se majonéza mohla srazit. Rozpulte avokádo, lžící vyberte dužninu do podlouhlé vyšší nádoby vhodné na použití tyčového mixéru. Přidejte ostatní přísady a rozmixujte dohladka.
  2. Nechte mixér běžet a tenkým pramínkem přilévejte další olej, až bude majonéza hladká a krémová. Ochutnejte a dosolte podle chuti. V uzavřené nádobě v chladničce vydrží 3 dny.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!