Staňte se našimi fanoušky na:

Azu po tatarsku s rýží

Autor receptu: annie (72 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
10× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso nakrájíme na nudličky a cibuli na drobnější kostičky. Cibuli krátce orestujeme na rozehřátém oleji, přidáme nakrájené maso a znovu krátce orestujeme. Osolíme, opepříme a zaprášíme moukou a promícháme. Přidáme protlak a podlijeme vodou. Zamícháme, přikryjeme poklicí a necháme dusit. Mezitím si můžeme připravit rýži. Rýži propláchneme a dáme do mírně osolené vařící vody a vaříme doměkka. K poloměkkému masu přidáme nakrájené okurky a dusíme maso doměkka.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Monique |27. listopadu 2013
Vyzkouším :-) Odpovědět
Lenny |19. srpna 2013
dobrota Odpovědět
Januse |26. června 2013
výborný recept Odpovědět
AdyDari |29. května 2013
vyzkouším :) Odpovědět
lucka9 |29. května 2013
dobrota Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!