Staňte se našimi fanoušky na:

Azu - rómský recept

Autor receptu: Rentiér1946 (547 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
30× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso pokrájíme na kousky a promícháme se dvěma lžícemi oleje. Necháme minimálně hodinu odpočinout (klidně i přes noc). Rozehřejeme olej a maso ze všech stran osmahneme. Osolíme, zastříkneme worchestrovou omáčkou a přidáme na kolečka pokrájenou mrkev a nadrobno posekanou cibuli. Chvíli společně opékáme. Pak přidáme scezenou kukuřici, fazole i s omáčkou, kečup a promícháme. Podlijeme troškou vody a pod pokličkou chvíli podusíme. Nakonec vmícháme běžným způsobem uvařenou rýži. Podáváme se zeleninovým salátem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Rena.KI |17. července 2014
1*** Odpovědět
Rena.KI |17. července 2014
super Odpovědět
darma |12. června 2014
zkusím Odpovědět
Alma |24. dubna 2014
Už jsem uvařila, je to velice dobré. Když se někomu zdá, že je něco "samá voda" - dá se vždy zahustit, ale ono jde asi jen o to pokrm zkritizovat. Kupodivu ten salát není na škodu, ale je to jen můj názor. Odpovědět
Alma |19. dubna 2014
uloženo Odpovědět
Proxi |6. března 2014
Zní to skvěle Odpovědět
Makitka |27. února 2014
zkusím, ale určitě bez salátu, ten už mi tam příjde moc Odpovědět
Monique |10. prosince 2013
zkusím Odpovědět
Yvajs |11. listopadu 2013
je jedno jaký recept mánázev hlavně když je chutný výsledek Odpovědět
Victor |11. listopadu 2013
Proč rómský -CIKÁNSKÝ Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!