Staňte se našimi fanoušky na:

Babiččina rybí polévka

Autor receptu: sari (516 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Rybí hlavu a do hrnce, přidej nové koření, pepř, sůl a vař dokud hlava nebude měkká. Na másle opraž kořenovou zeleninu na kostičky ,zvlášť si připrav. doplňující zeleninu - fazole, čočka.Zvlášť povařím vevývaru mlíčí a jikry.Vývar scedíme, přidáme zeleninu,bujón zeleninový, obrané maso z hlavy, vnitřnosti a dochutíme muškátovým oříškem, osolíme .

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |11. řijna 2014
1+++ Odpovědět
honzíček |24. května 2013
oo)) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!