Vejce s cukrem šleháme do husté bílé pěny asi 10 - 15 minut. Lehce vmícháme mouku a těsto stejnoměrně rozetřeme na plech s pečícím papírem. Dáme do přehřáté trouby na 180°C a upečeme dočervena. Takto si upečeme 2 pláty každý z 6 vajec + 6 lžic krupicový cukr + 6 lžic polohrubé mouky a necháme vychladnout. Mezitím si připravíme krém. Pudingové prášky rozmícháme v mléce a za stálého míchání uvaříme hustý puding a necháme vychladnout. Máslo rozšleháme a postupně zašleháme vychladlý puding. Podle chuti zašleháme cukr moučka a mandlové aróma. Piškotový plát potřeme tence marmeládou a stejnoměrně rozetřeme polovinu připraveného krému. Přiklopíme druhým plátem a necháme v chladnu ztuhnout. Ostrou kulatou formičkou vykrajujeme kolečka, podle toho jak je chceme mít velké. Boky potřeme zbylým krémem, obsypeme kokosem a povrch potřeme rozpuštěnou čokoládou, kterou jsme si připravili podle návodu na sáčku. Do zdobícího sáčku dáme trochu krému a uděláme ozdobný okraj. Dozdobíme barevným zdobením nebo růžičkami, které jsme si udělali předem z falešného marcipánu. Ze zbylých odřezků uděláme rumové kuličky.