Staňte se našimi fanoušky na:

Babiččiny ořechy

Autor receptu: SimoneckaC (282 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Do mísy si dáme všechny ingredience na těsto - 200 g hladké mouky, 140 g másla, 100 g namletých vlašských ořechů, 100 g moučkového cukru, 1/2 balení prášku do pečiva. Z ingrediencí rukou vypracujeme těsto, které necháme alespoň 2 hodiny odpočinout v lednici. Těsto plníme do ořechových formiček a pečeme při 150 °C. Krém si vytvoříme utřením 100 g másla, 70 g práškového cukru, 1 ks žloutku, 1 balení vanilkového cukru a po kapkách přidáme 2 lžíce Rumu. Ořechy namažeme krémem a slepíme. Nakonec si smícháme Holanské kakao s moučkovým cukrem a ořechy v této směsi obalíme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

SimoneckaC |3. ledna 2015
Děkuji :-) Odpovědět
SimoneckaC |26. prosince 2014
Děkuji :-) Odpovědět
pinkchihuahua|3. ledna 2015
1*** Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!