Staňte se našimi fanoušky na:

Bábovka s citrónovou vůní

Autor receptu: dajul (249 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(14 hlasů)
Ohodnotit recept
114× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vejce s cukrem šleháme 10 minut, zašleháme smetanu, mouku smíchanou s práškem do pečiva a pudingovým práškem. Formu vymažeme tukem a vysypeme moukou. Těsto do ní nalijeme a formu dáme do předehřáté trouby na 180°C. Pečeme dočervena asi 25 minut, zkusíme špejlí zda je uvnitř upečená a nelepí se těsto na špejli. Vyvhladlou pocukrujeme nebo můžeme polít čokoládovou, citrónovou nebo bílkovou polevou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Lucie 9 |27. ledna 2014
ta by bodla Odpovědět
kockaviky |29. řijna 2013
Ukládám a vyzkouším Odpovědět
Lucie Dubská |4. srpna 2013
vyzkousim 1* Odpovědět
Lucie Dubská |4. srpna 2013
mnamka Odpovědět
slu |11. června 2013
vyzkouším Odpovědět
macik |9. června 2013
zkusim Odpovědět
martinnatr |2. června 2013
krásné Odpovědět
sarka.tuslova |31. května 2013
Vyzkouším :o) Odpovědět
Vladenka |28. května 2013
citronová je fakt dobrá, dělám bábovku se šťávou ze dvou citronů, výborná Odpovědět
katy9 |23. května 2013
moc dobrá Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!