Staňte se našimi fanoušky na:

Bábovka s hruškou a kakaem

Autor receptu: JanaB (518 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Hrušky oloupeme a bez jádřinců nakrájíme na drobné kostičky. Dobře vychlazenou čokoládu nastrouháme na hrubé nudličky. Rozehřejeme máslo. Bábovkovou formu vymažeme tukem a vysypeme hrubou moukou. Mouku s práškem do pečiva a kakaem prosijeme do mísy, přidáme cukr a promícháme. Do odměřeného mléka přidáme vejce, rozšleháme a vlijeme do připravené moučné směsi. Těsto dobře promícháme, přidáme nejprve strouhanou čokoládu, rozpuštěné vychladlé máslo a nakonec nakrájené hrušky. Těsto vlijeme do připravené formy, povrch uhladíme a vložíme do předehřáté trouby. Pečme při 170°C asi 60 minut.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Šuldeska |9. června 2013
To bude dobrota s tou hruškou - vyzkouším. Odpovědět
honzíček |1. června 2013
mnam Odpovědět
Vladenka |28. května 2013
stojí za zkoušku Odpovědět
miri3 |28. května 2013
vyzkouším Odpovědět
eviti |24. května 2013
zkusím Odpovědět
ladunka |24. května 2013
u nás bábovky frčí a vyzkouším Odpovědět
zuzi |24. května 2013
vyzkoušíme Odpovědět
jana.remkova.7 |22. února 2013
Zajímavá bábovka:-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!