Staňte se našimi fanoušky na:

Baileys+

Autor receptu: Lucie 9 (50 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kondenzovaná mléka uvaříme v hrnci s vodou, tak aby konzervy byly ponořené, vaříme 2 hodiny. Mezitím si uvaříme puding a po uvaření mícháme, aby se neudělal škraloup. Poté mléka otevřeme a obsah vložíme do nádoby, přidáme puding a šleháme. Postupně přilíváme rum.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

marie.mastikova|27. dubna 2014
V receptu není uvedeno množství mléka a cukru na pudink. Snad půl litru jako normálně, ale co když ne. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!