Staňte se našimi fanoušky na:

Baklažány na smetaně

Autor receptu: kattyr (386 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Omyté, oloupané baklažány pokrájíme na kostičky, osolíme a necháme nakřehnout. Po chvilce je osušíme, vložíme na rozehřáté máslo a osmažíme. Zalijeme je několika lžícemi vody, vmícháme koření a dusíme do měkka a do odpaření tekutiny. Potom je podlijeme kysanou smetanou a ještě chvilku je podusíme. Podáváme k vařenému masu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!