Staňte se našimi fanoušky na:

Basilejské leckerli

Autor receptu: Hrabča (510 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Těsto: - viz ingredience Poleva a ozdoba: 3 lžíce medu,6 lžic moučkového cukru,4 lžíce citronové šťávy,mandle a citronát Med a cukr přivedeme k varu, necháme mírně vychladnout a přimícháme ostatní přísady. Těsto rozetřeme na vymazaný plech a pečeme přibližně 25 minut, teplý plát rozkrájíme na trojúhelníky. Na polevu ohřejeme za stálého míchání med, 4 lžíce cukru a 1 lžíci citronové šťávy. Potřeme pečivo, střídavě zdobíme mandlemi, citronovou kůrou a polevou ze zbytku cukru a citronové šťávy.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Alma |4. listopadu 2013
To vypadá dobře, zase něco jiného - 1*** Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!